8 komentarzy

  1. Capacitier
    Capacitier 8 marca 2013 at 6:43 pm | | Odpowiedz

    Zabieram ci blender i biorę się do roboty! :D

  2. Rostra40
    Rostra40 11 marca 2013 at 8:46 pm | | Odpowiedz

    Mniam,ale smaczne!

  3. sowa_nie_sowa
    sowa_nie_sowa 13 marca 2013 at 9:58 am | | Odpowiedz

    Ostatnio kupiłam daktyle na gałązkach – są tak pyszne, że jem je solo i to w ilościach wskazujących na uzależnienie;)
    Chałwy z daktylami nie robiłam, na razie z miodem tylko, ale ponieważ daktyle dodaję ostatnio namiętnie do wypieków z bardzo dobrym skutkiem, więc i taką wersję chałwy też wypróbuję:)

  4. gosia
    gosia 13 marca 2014 at 8:04 pm | | Odpowiedz

    Haniu, właśnie stoję przed wyborem blendera, najlepiej z młynkiem. Możesz mi coś polecić:)? będę wdzięczna!

  5. Waldi
    Waldi 12 grudnia 2014 at 10:21 pm | | Odpowiedz

    Uwielbiam chałwę – nie wiem dlaczego – ale zawsze jesienią. I tak właśnie dzisiaj stwierdziłem, że może warto znaleźć fajny przepis. Ten wypróbuję (ale że będę robił pierwszy raz) jednak dodam miód:-)))

Odpowiedz

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.